Historie

Driedes BV is gestart in 2005 door Manon Gijsbers-Klaassen AA RB.
Manon heeft in 1991 de opleiding HEAO bedrijfsinformatica afgerond waarna ze, na een diploma HEAO bedrijfseconomie en opleidingen via de NovAA in 1998 haar AA titel heeft behaald (met certificerende bevoegdheid). Sinds die tijd is ze als AA-accountant ingeschreven in het register.

In 2016 heeft ze de opleiding AA/RA Belastingaccountant met goed gevolg afgerond. Vervolgens heeft ze de opleiding Belastingadviseur gevolgd. Deze heeft ze in 2017 met goed gevolg afgerond. Ze is als lid ingeschreven bij het Register Belastingadviseurs (RB).

Manon heeft de opleiding mediation gedaan met specialisatie arbeidsmediation.

Na een functie als informatie-analiste bij een Technische Universiteit is ze in 1993 gaan werken bij twee van de BIG 5 accountantskantoren. Bij deze kantoren heeft Manon als verantwoordelijk accountant werkzaamheden voor haar cliënten verricht en hen geadviseerd alsmede op interim-basis werkzaamheden verricht bij organisaties. Ook verrichte zij interne werkzaamheden ten behoeve van kantoor en begeleidde zij haar collega’s.

Via Driedes BV heeft ze gewerkt voor onder meer de volgende opdrachtgevers:

Een landelijk werkende adviesorganisatie ten behoeve van accountants-, administratie- en belastingadvieskantoren:
Verzorgen van cursussen en bijeenkomsten, verrichten werkzaamheden voor aangesloten kantoren zoals interne organisatie en vaktechnische ondersteuning; controlewerkzaamheden ten behoeve van cliënten; ondersteuning bij herstructurering, opvolging en/of waardering; begeleiding AA studenten bij verplichte Praktijkopleiding.

Bij accountant- en belastingadvieskantoren:

Onder andere:. Opzetten en implementeren handboek kwaliteit en modellen; ondersteuning interne organisatie waaronder vaktechniek en coaching van assistenten
Begeleiding AA studenten bij verplichte Praktijkopleiding.

Voor ondernemingen en directeur/groot aandeelhouders:
Complete begeleiding waaronder het verzorgen van de jaarrekening en fiscale aangiften, het verstrekken van adviezen op financieel economisch gebied, administratieve organisatie, herstructurering etc. Tevens (tijdelijke) administratieve ondersteuning.
Interim dienstverlening.