Belastingadvies

Driedes heeft een erkenning als RB-kantoor. Dit betekent dat de eindverantwoordelijkheid voor de fiscale afdeling in handen is van een RB. Zo weet u zeker dat uw belangen optimaal behartigd worden. De RB, daar begint elk fiscaal antwoord mee.

Het Register Belastingadviseurs (RB) is met ruim 7.500 leden dé beroepsvereniging van belastingadviseurs voor het mkb. Zij kunnen bij het RB terecht voor belangenbehartiging richting overheid en politiek, vaktechnische informatie en ondersteuning in de beroepsuitoefening, opleidingen om RB te worden en PE-cursussen om hun kwaliteit en kennis op peil te houden. Ondernemers vinden in ‘hun’ RB een integer, pragmatisch adviseur met uitgebreide fiscale kennis en ervaring, en gevoel voor ondernemerschap.

Belastingnieuws
  • Let op uw liquiditeit tijdens de coronacrisis. Uitstel van belastingbetaling levert direct lucht
    Coronacrisis: let op uw liquiditeit. Uitstel van betaling is mogelijk voor veel belastingsoorten waaronder LB, btw, IB, Vpb, assurantiebelasting, verhuurderheffing, kansspelbelasting, milieubelastingen, accijns en verbruiksbelastingen.
  • Wijzigt land sociale verzekeringen bij thuiswerken vanwege corona?
    Standpunt SVB: extra thuiswerk door corona leidt op dit moment niet tot verandering van het land waar de werknemer sociaal verzekerd is.
  • Lager gebruikelijk maandloon mogelijk vanwege coronacrisis
    BV in financieel zwaar weer door de coronacrisis? De Belastingdienst meldt dat het mogelijk is om tijdelijk een lager maandloon af te spreken als de coronacrisis grote gevolgen heeft voor uw omzet en liquiditeit.

Lees meer